Cosmetice naturale de CASA

Cosmetice BIO de casa 100% naturale, unice pe piata romaneasca deoarece sunt realizate EXCLUSIV din ingrediente COMESTIBILE, cu plante medicinale LOCALE. Fara adaosuri chimice: conservanti, coloranti, stabilizatori… Nu sunt perisabile datorita uleiurilor si componentelor apicole care actioneaza ca niste conservanti.

„Produsele de uz extern pentru îngrijirea pielii sunt absorbite în proportie de pâna la 60% prin piele, ajungând în sistemul circulator. Acestea ar trebui folosite cu aceeasi precautie cu care ne alegem cerealele pentru micul dejun.” – Dr. Nancy Lonsdrof, medic primar, doctor în medicina din lowa, extras din revista Women’s Health.

PUNE PE PIELE NUMAI CE POTI MANCA! Calitatea este infinit mai importanta decat cantitatea.

Un produs de frumusete cu adevarat natural poate fi folosit pentru orice fel de piele sau par si, ca orice hrana de buna calitate, va face numai BINE.

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Conform unor statistici, prin piele intra cea mai mare cantitate de toxine: ajungand direct in limfa, acestea slabesc sistemul imunitar si accelereaza procesul de imbatranire.

Se arată toate rezultatele pentru 3